Waardecreatie met technologie

Voor ieder digitaal vraagstuk van onze klanten willen wij geavanceerde oplossingen bieden. Geen standaard oplossing, maar oplossingen die toekomstbestendig zijn. Het zit in onze genen om een vraagstuk van vandaag op te lossen, maar hierbij de toekomstwensen van onze klanten alvast mee te nemen. Concreet betekent dit, dat wij heel goed analyseren en visualiseren wat je ambitie is, je doelgroep, je markt en de haalbaarheid van online oplossingen. Agile, co-creatief en iteratief.

justin-luebke-92162

Onze belofte

Resultaat als drijfveer

We staan bekend om onze pragmatische aanpak en korte time-to-market. We geloven vooral in logisch nadenken en gezond boerenverstand. En beloven grote resultaten aan onze klanten. Resultaten om een online product sneller, beter, intelligenter of goedkoper te maken.

Open en transparant

Elk project krijgt vanuit Brickson zijn eigen contextuele en relatiegerichte aanpak. Wij kijken altijd samen met de klant naar het uiteindelijke doel, hoe wij dit samen gaan realiseren en hoe het proces gefaciliteerd kan worden vanuit beide organisaties. Onze relatie met onze klanten is altijd gelijkwaardig, met open communicatie lijnen en transparante rapportages.

Technologische voorsprong

Bricksonits werken al vele jaren met opensource technologieën. Dagelijks jongleren wij met diverse systemen, talen en technologieën. Wij onderzoeken, bouwen, leren, combineren en implementeren altijd een oplossing die verder gaat dan de standaard. Voor ons zelf om de randen van de mogelijkheid te bekijken als voor onze klanten. Wij zijn grote fans van modulair bouwen. Onze digitale bouwstenen geven ons enorme creatieve vrijheid in het ontwikkelen en beheren van complexe systemen.

Waarde creëren

Onze klanten willen impact creëren, doelen behalen en waarde toevoegen aan hun markt en doelgroep. Bij Brickson werken ervaren mensen die tech-savvy zijn. Nieuwsgierige ontdekkers met lef. Kritische mensen. Mensen die bereid zijn een extra stap te zetten en verder gaan dan het initiële doel.

Vacatures

Senior Developer

Je bedenkt slimme en schaalbare oplossingen met – én voor – Open Source. Als full stack developer ben je thuis in PHP en in JavaScript. Je schakelt net zo makkelijk met ontwerpers en programmeurs als met klanten. Samen maken we het internet beter, slimmer én leuker.

Lees verder
pexels-photo-450271

Leuk, post! Houd je telefoon maar bij de hand, we komen zo bij je terug.