Voorsprong door Open source

In ons Systeem Lab ontwikkelen we nieuwe toepassingen. We maken je digitale systeem slimmer, sneller en veiliger. We onderzoeken spannende nieuwe koppelingen met andere omgevingen. Met schaalbare architectuur en doordachte componenten.

artem-sapegin-176819

Systeem Lab

Iedere klant en ieder vraagstuk is uniek. Wij leveren geen standaardoplossingen, maar realiseren in ons Systeem Lab innovatieve en schaalbare systemen. Nieuwe digitale oplossingen ontwerpen en in de praktijk werkend maken, zit in ons DNA. Onze klanten zijn een belangrijke partner in dit ontwikkelproces. Onze ontwikkelaars werken samen met jou aan een oplossing. Jouw unieke kennis is het geheime ingrediënt voor een succesvolle implementatie; samen maken we je systeem nog beter. Én maken we nieuwe kennis in het digitale veld.

Onderzoeken

Kies je technologie

Technologie is altijd in beweging. Onze ervaren ontdekkers onderzoeken nieuwe mogelijkheden en ontwikkelen daarmee innovatieve koppelingen. We gaan pragmatisch om met de bestaande systemen en kennis binnen je organisatie. Zo ontwikkelen we een applicatielandschap passend bij je digitale ambitie.
Ontwerpen

Ontwerp je systeem

In een doordacht systeem passen alle onderdelen naadloos op elkaar. In het Systeem Lab vertalen we het functioneel- en interactieontwerp naar een doordachte applicatiearchitectuur. Daarbij houden we direct rekening met de technologische haalbaarheid binnen de ruimte van je budget en mogelijkheden.
Realiseren

Realiseer je ambitie

In ons Systeem Lab brengen we al je digitale plannen van idee naar uitvoering. We zorgen voor snelle en veilige digitale producties van hoge kwaliteit. Mooie en toegankelijke webapplicaties, nieuwe koppelingen en doordachte API’s. Goed gedocumenteerd zodat je – zelf of met ons – voorbereid bent voor de volgende stap.
Concept Lab

Verras

Op zoek naar een nieuwe richting? Maak kennis met het Brickson Concept Lab. Denk vanuit klant, markt en organisatie over de volgende stap in digitaal. Ontdek nieuwe kansen, structureer je aanpak en verhoog je conversie.

Lees verder
startup-photos
Interactie Lab

Verwonder

Bedenk creatieve oplossingen en ontwerp cutting edge presentatievormen. Presenteer jezelf op de juiste momenten op de juiste manier. Met het Brickson Interactie Lab ontwerp je verfijnde interfaces voor alle digitale touchpoints met jouw klant.

Lees verder
pexels-photo-196646

When sites are correctly designed, developed and edited, all users have equal access to information and functionality.

Leuk, post! Houd je telefoon maar bij de hand, we komen zo bij je terug.