Een fijne gebruikservaring zit in de kleinste details…

Bedenk creatieve oplossingen en ontwerp cutting edge presentatievormen. Presenteer jezelf op de juiste momenten op de juiste manier. Met het Brickson Interactie Lab ontwerp je verfijnde interfaces voor alle digitale touchpoints met jouw klant.

pexels-photo-196646

Interactie Lab

Van Pagerank naar Facerank? De toekomstige periferie en mogelijkheden van het internet verandert ons huidige gedrag en daarmee de manier waarop wij met elkaar communiceren. In ons Interactie lab bedenken, ontwerpen en realiseren wij samen de strategie om makkelijker en persoonlijker met je klant te communiceren. Nu en in de toekomst.

Bedenken

Ken je gebruikers

Online succes begint met een diep inzicht in de drijfveren en gewoontes van je klant. Weten hoe de relatie tussen je klant en jouw propositie in elkaar steekt. Samen geven wij invulling aan het realiseren van terugkerende klanten, en niet alleen aan het genereren van nieuwe klanten.
Ontwerpen

Optimaliseer je effect

Gebruikt jouw klant je digitale product op de manier die je verwacht? In het Interactie Lab brengen we je klant dichter bij je. We meten, analyseren en optimaliseren om het bezoekersgedrag positief te beïnvloeden en je bereik te vergroten.
Realiseren

Valideer je idee

Ontwerp een eerste versie van je digitale product. In de vorm die past bij waar je nu bent en waar je in de toekomst wilt zijn. Van een idee op papier tot een bètaversie. In het Interactie Lab visualiseren we je ideeën en meten we de effecten voor je klant en organisatie.
Concept Lab

Verras

Op zoek naar een nieuwe richting? Maak kennis met het Brickson Concept Lab. Denk vanuit klant, markt en organisatie over de volgende stap in digitaal. Ontdek nieuwe kansen, structureer je aanpak en verhoog je conversie.

Lees verder
startup-photos
Systeem Lab

Creëer

Voeg slimme technologie toe aan je digitale systeem. Ontdek nieuwe tools, integraties en applicaties om je organisatie sterker te maken. Ons Systeem Lab maakt je digitale systeem sneller, eenvoudiger en veiliger.

Lees verder
artem-sapegin-176819

De toegevoegde waarde van een ontwerper is om te luisteren, te observeren, te begrijpen, mee te leven en diverse inzichten te verzamelen die hem of haar in staat stelt om 'het onzichtbare" zichtbaar te maken.

– Babs Gösgens, Web architect bij Brickson

Leuk, post! Houd je telefoon maar bij de hand, we komen zo bij je terug.