Digitale bouwstenen

Een modulair ontworpen systeem maakt je organisatie wendbaar. Je speelt snel in op veranderingen en lanceert eenvoudig nieuwe campagnes. Met content uit verschillende bronnen. Ontdek onze tools voor digitale communicatie en pas ze succesvol toe op jouw onderneming.

chengming-wang-334134

Design systeem

Met een Brickson design systeem heb je de bouwstenen om snel, kwalitatief en marktgericht applicaties te ontwikkelen. Wij zijn grote fans van modulair ontwerpen. Ontwerp goede componenten zodat je complexe systemen kunt bouwen en beheren. Modulair ontwerpen vraagt je om heel zorgvuldig na te denken over die componenten; vervolgens geeft het enorme creatieve vrijheid.

Ontwerpblokken voor je digitale toekomst

Container design

Voor onze webapplicaties ontwikkelen we interfaces die bestaan uit responsive containers. Deze containers kunnen worden gestapeld tot nieuwe boodschappen en landingspagina’s. Door de verantwoordelijkheid van device responsiveness en browser compatibiliteit te verleggen naar de containers wordt de complexiteit van een webapplicatie aanzienlijk verlaagd en onderhoud versimpeld.

Mix en match

De onderdelen van een design systeem kunnen worden gecombineerd tot nieuwe toepassingen. Doordat alle containers optimaal op elkaar zijn afgestemd zijn nieuwe toepassing snel te realiseren, in lijn met de uiting op alle andere kanalen.

Pattern Library

Een Pattern Library is de tastbare manifestatie van je design systeem. Het is een inzichtelijke bibliotheek waarin alle front-end componenten van je design systeem zijn gedocumenteerd. Door de Pattern Library online toegankelijk te maken waarborg je consistentie – in interface en in karakter en merkbeleving.

Kostenverlagend

Het ontwikkelen, onderhouden en beheren van online landschappen kan kostbaar zijn. Met de componenten van een design systeem heb je het gereedschap in handen om de kosten structureel te verlagen. Door het verhogen van de teameffectiviteit, het consistent doorvoeren van kwaliteit en het repeteerbaar maken van bestaande bouwstenen.
Interactie Lab

Verwonder

Bedenk creatieve oplossingen en ontwerp cutting edge presentatievormen. Presenteer jezelf op de juiste momenten op de juiste manier. Met het Brickson Interactie Lab ontwerp je verfijnde interfaces voor alle digitale touchpoints met jouw klant.
pexels-photo-196646
Concept Lab

Verras

Op zoek naar een nieuwe richting? Maak kennis met het Brickson Concept Lab. Denk vanuit klant, markt en organisatie over de volgende stap in digitaal. Ontdek nieuwe kansen, structureer je aanpak en verhoog je conversie.
startup-photos
Systeem Lab

Creëer

Voeg slimme technologie toe aan je digitale systeem. Ontdek nieuwe tools, integraties en applicaties om je organisatie sterker te maken. Ons Systeem Lab maakt je digitale systeem sneller, eenvoudiger en veiliger.
artem-sapegin-176819--tile

Leuk, post! Houd je telefoon maar bij de hand, we komen zo bij je terug.