Wij steken onze meningen niet onder stoelen of banken.

Meningen vormen visie en dat is waar onze klanten iets mee kunnen. Maar die meningen zijn altijd zijn gebaseerd op digitale nuchterheid – wat kun je met nieuwe technieken morgen?

Blog

Experience as a service

Create Ones, Publish Everywhere (COPE) is een interessante trend die het huidige WCM (Web Content Management) landschap voorgoed kan veranderen. Het is een trend die aansluit op personalisatie, multi-channel, headless- of hybride CMS, maar geeft vooral voordelen op de gehele beleving van een merk. Een merk die op deze mannier makkelijk consistent kan communiceren met haar klanten en omgeving.

Ronald Willems 3 maanden geleden geplaatst in Blog

Airbus-concept
Blog

Data analyse? Fuck the assumptions

Vooruitgang in het digitale tijdperk heeft te maken met vooruitdenken. De inschatting van de volgende stap. Steve Jobs was hier altijd meester in, getuige ook zijn uitspraken over marktonderzoek. Maar goed: je hebt de meester en wij nederige ambachtslieden moeten gewoon ons werk doen.

Stef Heutink 3 maanden geleden geplaatst in Blog

adi-goldstein-339915
Blog

Internet en waardecreatie

In de afgelopen twintig jaar zijn we in Nederland hard aan het werk geweest om ‘meer internet’ aan business toe te voegen. Digitalisering heeft grote invloed gehad op de manier waarop bedrijven in elkaar steken. We zien dat klassieke organisaties in toenemend tempo worden opgevolgd door organisaties die internet als belangrijkste kanaal hebben gekozen.

Stef Heutink 7 maanden geleden geplaatst in Blog

priscilla-du-preez-216790
Blog

Weg met de urenregistratie.

Door ‘het nieuwe werken’, is de indeling van werktijd enorm veranderd. Als mensen thuis werken of de vrijheid hebben om hun werk af te krijgen op variabele tijden, verandert de productiviteit. Die neemt toe. Je hoort mensen steeds vaker zeggen, dat zij op de dagen dat ze thuis werken veel meer af krijgen dan wanneer zij steeds door collega’s op kantoor worden afgeleid voor een praatje of door de vele overleggen.

Ronald Willems 1 jaar geleden geplaatst in Blog

brad-neathery-303623
Blog

Twitter: message received and forgotten

Op 3 juni dit jaar schreef ik op Marketingfacts een blogpost over Twitter, dat volgens mij de weg helemaal kwijt was. Aanleiding was de organisatie van een Twitter-congres deze zomer. U heeft het goed gelezen: een congres over twitter.

Stef Heutink 1 jaar geleden geplaatst in Blog

freestocks-org-72172
Blog

Waarom Scrum niet werkt

De Agile filosofie is een denkpatroon waarmee je in teamverband mensen in hun kracht en talent kunt krijgen, waarbij het klantbelang voorop moet staan. Niet om kosten en efficiëntie te realiseren voor de eigen financiële balans, maar om de professionals te laten excelleren in de groepsdynamiek richting een eindresultaat.

Ronald Willems 1 jaar geleden geplaatst in Blog

desk-office-hero-workspace

Leuk, post! Houd je telefoon maar bij de hand, we komen zo bij je terug.