3 jaren geleden geplaatst in Vacatures

Samen met ons team van webdesigners, front-end developers en back-enders maak jij de vertaling van een idee naar implementatie – je weet hoe je van een idee naar werkelijkheid komt. Je beschikt over een flinke dosis creativiteit en zet die om in slimme toepassingen. Je bedenkt nieuwe oplossingen op basis van bestaande bouwblokken maar je bedenkt ook zelf innovatieve producten.

Als senior developer ben je verantwoordelijk voor het implementeren van processen en methodieken waarmee je ons team nog effectiever maakt. Je bent in staat om zelfstandig invulling te geven aan de plannen van onze klanten waarbij je de kennis van je teamgenoten optimaal inzet om zo tot het beste resultaat te komen. Je wilt trots zijn op je werkt en neemt verantwoordelijkheid voor het eindresultaat. Je bent toegankelijk en vindt het leuk om je teamgenoten te helpen hun eigen kennis verder te ontwikkelen. Je werkt met ervaren professionals aan uitdagende projecten en voor leuke klanten.

Als senior developer maakt het je eigenlijk niet uit waarin je programmeert maar je bent het meeste thuis in PHP en JavaScript en hebt de meeste frameworks wel eens gebruikt. Je werkt graag in teamverband en vindt het prettig om met collega's te sparren en kennis uit te wisselen. Je werkt heel zelfstandig met veel verantwoordelijkheid en veel vrijheid om nieuwe technologieën te verkennen – en te bedenken.

  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden
  • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels
  • Je werkt net zo makkelijk in teamverband als zelfstandig
  • Je hebt minimaal zeven jaar ervaring in applicatieontwikkeling
  • Je hebt ervaring met één of meer van de volgende Open Source frameworks: Laravel, Symfony, Ember en Electron.

Ben jij die gedreven vakidioot die ons team komt versterken?

Neem dan contact op met Ronald Willems 0646612324 of stuur mij een mail ronald@brickson.nl. We zien je reactie graag tegemoet.